divendres, 2 d’octubre del 2009

Divendres 2 d’Octubre de 2009. New York

Avui hem tingut el “dia horribilis” del viatge. Quasi tot el que podia anar malament hi ha anat i això que avui no hi havia gaire cosa a fer i que el dia començava bé.
El Joel ha anat a buscar l’esmorzar a la parada del metro mentre la Laia feia el ronço al llit. Després d’esmorzar hem fet les maletes, el check out de l’hotel meravellós que hem estat a NY i cap a l’estació d’autobusos de cap.
La bona notícia es que l’hem trobat aviat i també hem trobat la porta des d’ on sortíem en un moment així que érem els que fèiem 5 de la cua cap a Montreal, Tot semblava correcte però allí ha començat el problemes, ens han xequejat els bitllets i alhora de sortida ens han embarcat en un autobús. L’autobús en el que anàvem ha resultat ser d’una altra companyia però feia el mateix recorregut que el nostre. Així que a la parada de mig matí quan ens n’ hem adonat els hi hem comentat i ens han dit que ja no podíem canviar de companyia que havíem d’agafar aquesta i acabar el viatge amb ella. Aquesta ha fet tres parades més que l’altra el que ens ha representat una hora i mitja més d’autocar a les ja 7.30 que teníem. Pel que arribàvem a Montreal a les 20.45 hores.
Quan hem vist que arribaríem tard hem enviat un e-mail a l’hotel perquè sabessin que arribaríem a les 21.00 més o menys, hora a la que hem arribat.
En arribar a l’hotel continuava el gran dia, havíem reservat una habitació superior com la de l’últim dia i ens han donat una habitació que semblava que havia passat la guerra. Després d’ això i de queixar-nos ens han dit que ens tornaven els diners sinó estàvem d’acord i que ens busquéssim alguna habitació.
Al final desprès de queixar-nos estona ens han re allotjat en un hotel a un quilòmetre que està força bé, però que sembla que no dormirem perquè els del costat estan de festa.
Així que tot i el que hem passat ara ja estem al llit , desitjant dormir i esperant que demà el dia porti millors notícies. Però inclús amb el dia que hem tingut ens n’ hem sortit, així que avui era aquell dia que has de superar i ho hem fet força bé. Res que demà ja escriurem des del aeroport i el diumenge casa ens espera. El bloc ja toca la seva fi com el viatge.
Consells del dia:
1. Mira l’autocar en el que t’embarquin i si has agafat un que no és el teu que no et vagin fins al teu destí.
2. Envia correus a l’hotel en el que dormiràs i confirma que et reservin la teva habitació.
3. Tria hotels propers al centre i a les estacions d’ on agafaràs trens o autobusos.
4. Si heu triat l’hotel Clebrities de Montreal, feu el check-in a primera hora i us donaran la millor habitació, si arribeu tard esteu perduts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada